U WILT VERKOPEN OF VERHUREN

Correcte prijs

Een juiste prijsbepaling zorgt meestal voor een vlotte verkoop. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt kunnen wij een correcte prijs voor uw eigendom bepalen. Een eigendom verkopen vereist bovendien heel wat administratief werk. Wij vragen voor u alle nodige documenten op, van notariĆ«le documenten tot allerlei attesten.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze makelaars staan bovendien tijdens het hele verkoopproces garant voor professionele begeleiding, een correcte opvolging, het opmaken van de verkoopovereenkomst. Kortom een volledige begeleiding tot bij ondertekening van de authentieke akte bij notaris!

BUYTAERT Immo Consulting neemt de volledige organisatie van de bezichtigingen voor hun rekening. Uiteraard houden wij ook rekening met uw persoonlijke agenda. De huisbezoeken kunnen dus flexibel ingepland worden en u hoeft zelf niet aanwezig te zijn. U krijgt ook altijd een nauwkeurig verslag van de bezoeken. U blijft zo op elk moment op de hoogte.

Actief op zoek naar kopers

Onze database met actieve zoekers uit ons netwerk bevat potentiĆ«le kopers. Via ons mailingsysteem en onze makelaars contacteren wij geschikte kandidaten. Wij plaatsen uw eigendom op gespecialiseerde websites, en uiteraard ook op onze eigen vastgoedwebsite. Daarnaast presenteren we uw pand ook in onze etalage, via diverse geschreven mediakanalen en plaatsen we een verkoopbord. Aan de hand van mooie foto's en een uitgebreide beschrijving wordt uw eigendom duidelijk in de kijker gezet!

Zoekt u kopers of huurders: contacteer ons!

verkopenverhuren