Projecten

TE KOOP Residentie VENDÔME

Turnhoutsebaan 317-325
2970 SCHILDE

In het hart van Schilde zijn de werken volop bezig van deze prachtige NIEUWBOUW Residentie VENDÔME. Residentie Vendôme is een project van Group Deneve, bestaande uit 27 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en 4 penthouses. De residentie biedt een ideale thuisbasis aan mensen die willen genieten van de gezellige levenssfeer die Schilde te bieden heeft. U bent van harte welkom om de plannen en mogelijkheden samen te bespreken. Nog enkele 2 of 3 slaapkamers appartementen te koop....

TE HUUR - ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN TE boom

Antwerpsestraat 476
2850 BOOM

Energiezuinig appartementen op de eerste-tweede-derde verdieping: vooraan, zijdelings en achteraan in een kleinschalig blokje (9 app) op een centrale locatie te Boom. Deze appartementen omvatten inkom, gastentoilet, leefruimte met schuifraam naar het balkon (geen terras), ingerichte open keuken met fornuis en dampkap, berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer met lavabo, bad en douche. Recent gebouw met lift en aangenaam wonen omwille van...

TE HUUR Residentie Amber Park - Domein Den Bos

Populierenhof
2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Hedendaagse luxe, veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel: dat zijn de elementaire bouwstenen van het appartementencomplex Amber Park. Een uniek woonconcept dat zich centraal op de site van Domein De Bos bevindt. Met strakke hedendaagse lijnen, bijzonder gebruik van vides en grote raampartijen, springt residentie 'Amber Park' meteen in het oog.

TE HUUR Residentie BINNENVAERT

Kempischdok
2000 ANTWERPEN

TE HUUR: Nieuwbouw project “ Binnenvaert” gelegen aan het Kempisch dok, met één tot drie slaapkamer appartementen, allen met prachtig terras en hoogwaardige materialen. Sommige met zicht op water en anderen op de parktuin. Vlakbij openbaar vervoer, bars, restaurants, banken en voedingszaken alsook cultuur en scholen. De moeite waard om bij ons een afspraak te maken en dit reeds te bekijken op plan! Wees er als de eerste bij.

TE HUUR project Hoogstraten

Gravin Elisabethlaan 6-12
2320 HOOGSTRATEN

Nieuwbouw appartement in het hartje van Hoogstraten met knap uitzicht op de machtige Sint-Katharinakerk, de imposante kerk die gekend is als de “kathedraal van de Kempen” of “ons Katrien”1 - 2 of 3 slaapkamer appartementen. De ondergrondse parking met autostaanplaatsen vergroten uw comfort. Dit is een duurzaam en hoogwaardig nieuwbouw complex met lift, volledig opgeschilderd en tot in de puntjes afgewerkt, terras aan de achterzijde met tuin of zuid terras aan de voorzijde.

TE HUUR Project Kruibeke

Burchtstraat 58
9150 KRUIBEKE

Dit luxe nieuwbouwproject met als norm de BEN woning is een schitterend resultaat geworden. Hier bevinden zich acht verschillende appartementen van 1 slaapkamer tem 3 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen met prachtige terrassen die allen een ander uitzicht bieden. Ze beschikken allen over een prachtige parkettegel alsook deels in combinatie met een zwarte stenen vloer in de keuken, badkamer, toilet en berging. Al deze prachtige panden zijn tevens voorzien van magnifique terrassen, somm...

TE KOOP Project ANTONIUS

Heimeulenweg 87-99
2980 ZOERSEL

Prachtig project, op een vroeger voetbalveld zijn de werken gestart voor dit prachtig project ANTONIUS (7 blokjes met 6 units). U bent welkom om de plannen en mogelijkheden samen te bespreken. Plan alvast bij ons op kantoor uw afspraak, dit kan online door u te registreren op onze site of bel ons even op!
Reeds 100% Verkocht

TE KOOP Concept 36

Brasschaatsebaan 36
2970 SCHILDE

Toffe nieuwbouw 2-slk appartementen, vlakbij centrum Schilde met lift, modern gebouw, kleinschalig project, opgeleverd in 2020! Afwerking: hoge plafond, smeedijzer/glazen tussendeur, hoogrendement beglazing, parket, videofoon, zonnepanelen, vloerverwarming,... Mooi gelegen met veel groen omgeven, nabij het centrum, naast het gemeentehuis, vlakbij bushalte... Welkom voor een bezoek!
Reeds 100% Verkocht