TE HUUR Residentie BINNENVAERT

2000 ANTWERPEN

Types: Appartement (44)
Prijzen: € 975
Aantal slaapkamers: 1
Bewoonbare opp.: 65 m²

TE HUUR

TE HUUR: Nieuwbouw project “ Binnenvaert” gelegen aan het Kempisch dok, met één tot drie slaapkamer appartementen, allen met prachtig terras en hoogwaardige materialen. Sommige met zicht op water en anderen op de parktuin. Vlakbij openbaar vervoer, bars, restaurants, banken en voedingszaken alsook cultuur en scholen. De moeite waard om bij ons een afspraak te maken en dit reeds te bekijken op plan! Wees er als de eerste bij.

Voor elk wat wils

De torens omvatten 76 appartementen met één tot drie slaapkamers en enkele duplex penthouses. De woningen zijn ruim en licht dankzij grote raampartijen, en voorzien van terrassen met zicht op de jachthaven. Ze bevatten uitsluitend hoogwaardige materialen zoals parketvloer, terwijl vloerverwarming voor extra comfort zorgt. Op de ondergrondse niveaus bevinden zich autostaanplaatsen en privé bergingen alsook een ruime fietsenstalling, deze is gemakkelijk bereikbaar met een fietsenlift.

Tussen de vier gebouwen – onderling verbonden door achterliggende volumes – wordt voldoende groen geïntegreerd voor een natuurlijke scheiding van de extra grote terrassen op de eerste verdieping.

Kers op de taart: de hypermoderne postbussen in de inkomhal doen dienst als ‘automatische conciërge’ om onlinebestellingen te ontvangen en af te rekenen, te verzenden en terug te sturen.

Dit prachtig project, is gelegen aan de jachthaven van het Kempisch Dok en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij het project kan je 21 verschillende bussen nemen. De Noorderlijnverbinding brengt je ook snel met de tram tot in het centrum van Antwerpen. Rijd je graag met de fiets? Dan zijn de stadsfietsen van Velo ideaal om tot op jouw bestemming te geraken. Deze stopt vlakbij de voordeur.

Binnenvaert ligt vlakbij de buurt “Het Eilandje” wat gekend is om haar overvloed aan gezellige cafés en kwalitatieve restaurants, alsook banken, voedingswinkels meer dan voldoende.

Park Spoor Noord ligt 500 meter verder. Hier kan je naar hartenlust wandelen en sporten. Ook vinden hier regelmatig evenementen plaats. Gedurende de zomermaanden geniet je er van de zon, vergezeld van een drankje en een hapje. In de Cadixwijk vind je een wijkplein, buurtsporthal en kinderopvang terug. Aan basis – en secundair onderwijs is er geen gebrek. Ook volwassen onderwijs behoort tot de mogelijkheden. Een beetje verderop tref je twee campussen van het hoger onderwijs aan.

Wat cultuur opsnuiven? Naast het Mas kan je ook tot het Red Star Line Museum en het Nationaal Museum en Archief Van Douane en Accijnzen bezoeken.

Alle belangrijke verkeersaders zijn vlot bereikbaar vanuit de Binnenvaert richting Gent, Hasselt, Brussel en Breda.

 

Geen documenten